Підвісний шлях для м'яса в морозильну камеру
від 850 ₴/пог.м
Показати оптові ціни- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- +380 (67) 463-82-00
Стаціонарні підвісні шляхи для м'яса в холодильну камеру. Конструкція складається з неіржавких профілів і труб, скріплених між собою болтами. До підлоги конструкція кріпиться анкерами. Стійки для м'яса, підвісні шляхи для напівтуш встановлюються всередині холодильної або морозильної камери. Така конструкція проєктується під кожного замовника окремо, оскільки холодильні камери мають різні розміри.
Рама підвісного шляху посилена. Напівтуші або туші підвішуються на спеціальні гаки. Гак для м'яса виготовлений також із неіржавкої сталі та має S , образну форму. М'ясо чіпляється одним кінцем гака та підвішується на трубу, яка закріплена на стійці. Отже, підвішене м'ясо займає менше місця в морозильній камері та продувається з усіх боків. Ми виготовляємо підвісні шляхи для м'яса в будь-який холодильник і за будь-якими розмірами. Для розрахунку вартості необхідно звернутися до відділу продажів компанії Спектрум ГМБХ.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Призначення | Для заморожених продуктів |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: від 850 ₴/пог.м