Встановлення для задушування ковбас виготовлене з харчової неіржавкої сталі 304, обладнане довговічними та міцними форсунками.
Установлення для запашнування ковбас застосовується під час виробництва ковбас для охолодження готової продукції після термооброблення. Повітряне душування варених ковбас оптимально здійснюється за температури до мінус 10-12 °C у разі підвищення швидкості до 2-2,5 м/с. Внаслідок досліджень доведено, що процес охолодження готової ковбаси стає приблизно вдвічі-тричі швидшим, зменшується вушка продукту. Проте такий спосіб треба використовувати з обережністю, щоб уникнути підморожування зовнішньої частини ковбасних батонів.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип коптильного обладнання | Універсальне |
Управління | Напівавтоматичне |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Товщина матеріалу | 1 мм |
Кількість секцій | 4 шт. |
Термін служби | 10 років |
Гарантійний термін | 24 міс |
Додаткові характеристики | |
Вологість | 100 % |
- Ціна: від 110 000 ₴