Транспортні візки та рами
У розділі показано:
коптильні рами, ковбасні візки, фалів рами, візки для варіння ковбас, рами для копчення, візки для перевезення ящиків 600х400, візки для перевезення євро ящиків, транспортні візки, фаршеві візки, візки для фаршу, візки рикші, візки для бочок, візки для перевезення балонів, візки для перевезення сиру, візки для перевезення інструменту, рами для напівтуш, візки для перевезення напівтуш, візки баки з нержавіючої сталі
-
Євро візок 200л. DIN 9797 ХАССП Brokelmann
від 21 500 ₴Під замовлення3320200-24
-
Візок для перевезення 4 шт. ящиків
від 9 500 ₴Під замовленняС4
-
Візок-стелаж для дефростації 1000x900х1700
Ціну уточнюйтеПід замовлення1000x900х1700+380 (50) 162-09-42
- +380 (67) 463-82-00
-
Візки для заморожування продуктів 32 ящики
від 25 000 ₴Під замовлення Оптом і в роздрібВЗ-32
-
Ріка візок для фаршу
від 14 850 ₴Під замовлення
-
Перевезення гаків КРС або гаків для свинини
від 14 000 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Візок для заморожування м'яса в ящиках
від 23 800 ₴Під замовлення Оптом і в роздрібВЗ-28
- Топ продаж
Візок для фаршу 200 л PREMIUM
Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздрібВП-12-22+380 (50) 162-09-42
- +380 (67) 463-82-00
-
Візок для фаршу 200 л євровізок
Ціну уточнюйтеПід замовлення Оптом і в роздрібВП-12-22+380 (50) 162-09-42
- +380 (67) 463-82-00
-
Візок для перевезення коптильних палиць (вішал)
від 5 512 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб1.2
-
Фалова рама (посилена) 2100x1885х1246
46 161 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Євротріжок 200літрів для фаршу
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (50) 162-09-42
- +380 (67) 463-82-00
-
Візок для тримачів ножів (кошик з ножами)
Ціну уточнюйтеПід замовлення+380 (50) 162-09-42
- +380 (67) 463-82-00
-
Візок 100 л євровізок
від 10 350 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Перевезення гаків КРС або гаків для свинини
від 14 000 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Посилений візок для перевезення коптильних палиць
від 9 990 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб1,1-1
-
ПодарунокЄвровізок для фаршу 200 л. (китаянка) Українавід 14 500 ₴Під замовленняВП-13-22
-
Перевезення напівтуш підвісні шляхи для автотранспорту
від 17 500 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Транспортувальний візок для перевезення коптильних палиць
11 980 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб1.2-1
-
Візок для коптильних палиць
від 6 350 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб1.1
-
Візок-бак із неіржавкої сталі
від 32 500 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Рама візка для заморожування
від 39 050 ₴Під замовлення
-
Візок для перевезення шнеків і решіток м'ясорубки
7 100 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
-
Ріка посилена, візок для перевезення сиру
від 14 850 ₴Під замовлення Оптом і в роздріб
На підприємствах з переробки харчових продуктів необхідне обладнання для транспортування продукції або сировини.Наша компанія виготовляє коптильні рами, рами для копчення ковбас, фалів рами, візки для перевезення фаршу, візки для фаршу 200 літрів, чебурашки, рикші, візки для перевезення ящиків, транспортні візки, візки для ящиків, візки для євро ящиків, візки для перевезення балонів, візки для перевезення бочок.
Коптильні рами використовуються на м'ясокомбінатах, молочних комбінатах і рибних цехах для копчення продукції. Коптильна візок, коптильна рама має зварну конструкцію з прямокутних профілів. Встановлюється рама для ковбас на шість коліс. Середнє колесо коптильної рами встановлено нижче ніж бічні, така конструкція дозволяє легко пересувати раму і повертати її на 360 градусів без зусиль. Також коптильна рама має спеціальні полиці, на які укладаються коптильні палиці. Кількість полиць залежить від технологічного процесу. Рами коптильні можуть мати від чотирьох і більше коптильних полиць. Рама може використовуватися в різних коптильних шафах і при різних температурах. Продукція розвішується на спеціальні коптильні палиці, потім коптильна палиця встановлюється на спеціальну полицю коптильної рами. Після заповнення всіх полиць візки вона встановлюється у камеру для копчення. Коптильні рами можна використовувати і для варіння продукції. Рами для варіння продукції точно такі, як і рами для копчення продукції. Коптильні рами можна використовувати для зберігання продукції в холодильних камерах. В молочній промисловості рама може використовуватися для копчення сиру, в рибній промисловості рама використовується для копчення риби. У ковбасної промисловості рами використовуються для копчення ковбас, варіння ковбас, копчення делікатесів.
Фалів рами використовуються для варіння ковбас великого діаметру. Фаловая рама або фаловая візок має зварну конструкцію. Полиці виготовлені спеціальним способом і мають спеціальну хвилю, в яку вкладається батон ковбаси. Ковбаса в фаловой рамі знаходиться в горизонтальному положенні. Спеціальні прутки підтримують батон ковбаси знизу і з боків. Фаловая рама, так як і коптильна рама встановлюється на шість коліс для зручності пересування по цеху.
Візок для фаршу 200л. використовується для приготування і переміщення готових фаршів по підприємству. Візок для фаршу (китаянка або чубурашка для фаршу) має квадратну форму. Встановлюється на колеса, має ручку і спеціальні зачепи. Зачепи фаршевой візки служать для можливості її підняття спеціальним підйомником для вивантаження в фаршозмішувач або в наповнювальний ковбасний шприц. Також візки для фаршу використовуються для зберігання сировини в холодильних камерах.
Рикші, це спеціальні візки мають ручку і два колеса. Такі візки рикші можуть використовуватися на багатьох підприємствах для переміщення сировини. Рикші використовуються в молочній промисловості для перевезення сиру. У м'ясопереробній промисловості візки рикші використовують для переміщення м'яса або готових фаршів.
Візки для перевезення скриньок використовуються на всіх підприємствах харчової промисловості для транспортування євро ящиків. Візки для ящиків виготовлені з нержавіючої сталі мають шість коліс. На візок встановлюють стандартний євро ящик 600х400. Візки для ящиків використовуються в складських приміщеннях для сортування та зберігання продукції. За допомогою візків для перевезення ящиків підвищується гігієнічність підприємства. Візок має спеціальний зачіп для гачка, це дає можливість переміщати візки по цеху без додатка зусилля.