Кошик для стерилізації ножів
Тримач для ножів, кошик для стерилізації ножів виготовлена з нержавіючої кислотостійкої сталі. З антибактеріальним покриттям. Тримачі для перенесення і стерилізації ножів використовуються на підприємствах по переробці м'яса. В кошик одночасно можна помістити від 2шт. до 9шт. ножів 2шт. мусата 1шт. кольчужна рукавиця. Така корзина оснащена ручкою для зручності перенесення і зберігання.
Як використовуються кошика для обвалочных ножів?
-Після закінчення роботи, робочого процесу з обвалювання і жилування м'яса, ножі необхідно сполоснути під струменем теплої води в спеціальній мийці.
-Помиті ножі встановлюються в кошики і закриваються спеціальною кришкою держателем.
-Кошики необхідно встановити на спеціальний стенд для миття та дезінфекції касет з ножами. І ретельно промити під струменем води.
-Кошики з ножами після миття необхідно занурити у ванну з дезинфікуючим розчином.
-После окунания корзин и ножей в ванну с раствором их необходимо повесить на специальную тележку для стерилизации боксов с ножами. Такая тележка имеет для каждой корзины индивидуальный номер.
-после установки корзин на тележке для стерилизации ее необходимо установить в стерилизатор для дезинфекции ножей ультрафиолетом.
-Стерилізатор для кошиків з ножами управляється з допомогою тимчасового реле, можна встановити час стерилізації від 1 до 24часов.