Продавець Спектрум розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
9 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 15.07).

+380 (50) 162-09-42
+380 (67) 463-82-00
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
Міні прес для варіння м'яса 280х100х100, фото 2Міні прес для варіння м'яса 280х100х100, фото 3Міні прес для варіння м'яса 280х100х100, фото 4Міні прес для варіння м'яса 280х100х100, фото 5

Міні прес для варіння м'яса 280х100х100

від 2 950 ₴

  • Під замовлення
clockВідправка з 04 серпня 2024
Міні прес для варіння м'яса 280х100х100
Міні прес для варіння м'яса 280х100х100
Під замовлення
від 2 950 ₴
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Міні прес для варіння м'яса 280х100х100

 

Технічна информация:

§  Виготовлена з неіржавкої, кислотостійкої сталі

§  Товщина сталі: (1,5 мм)

§  Габарити форми:  (Д х Ш х В) 337x126х215 мм.

§  Габарити продукту: ((Д х Ш х В) 280x100х100 мм.

 

Основна інформація:

Мініпрес для варіння м'яса виготовлений із неіржавкої кислотостійкої сталі.

Прес для м'яса використовується на м'ясопереробних підприємствах для формування м'ясних делікатесів. Прес форма надає м'ясу певного вигляду, що дає змогу розширити асортимент виробнику м'ясних продуктів.

Прес для шинки має овальну форму. Верхня частина преса розбірна. М'ясо завантажується в прес, після чого закривається кришкою, на якій розміщені пружини зі спеціальними затискачами. Завдяки пружинам і затискачам, які закріплюються на корпусі преса, створюється необхідний тиск, який притискає кришку до м'яса з зусиллям і завдяки притисканню м'ясо набуває форми преса. Прес форму поміщають на спеціальну коптильну раму та встановлюють у коптильно-варювальну камеру. Після чого відбувається варіння або копчення продукту. Процес варіння й копчення відбувається за індивідуальною програмою, що встановлюється технологом або оператором варильної камери. Після проходження всього процесу варіння й копчення коптильну раму витягують із коптильно-варильної камери. Достають продукт із прес-форми, після чого його передають в пакувальне відділення, а потім м'ясний делікатес потрапляє в магазин для реалізації.

 Спектрум ГМБХ виготовляє прес форми для м'яса за індивідуальними запитами та розмірами. Купити мініпрес форму для м'яса можна в Києві в нас на складі.

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипШинки
ФасовкаШматок
ҐатунокВищий
Вид за способом обробкиВарені
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 2 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner