Міні прес для варіння м'яса 280х100х100
Технічна информация:
§ Виготовлена з неіржавкої, кислотостійкої сталі
§ Товщина сталі: (1,5 мм)
§ Габарити форми: (Д х Ш х В) 337x126х215 мм.
§ Габарити продукту: ((Д х Ш х В) 280x100х100 мм.
Основна інформація:
Мініпрес для варіння м'яса виготовлений із неіржавкої кислотостійкої сталі.
Прес для м'яса використовується на м'ясопереробних підприємствах для формування м'ясних делікатесів. Прес форма надає м'ясу певного вигляду, що дає змогу розширити асортимент виробнику м'ясних продуктів.
Прес для шинки має овальну форму. Верхня частина преса розбірна. М'ясо завантажується в прес, після чого закривається кришкою, на якій розміщені пружини зі спеціальними затискачами. Завдяки пружинам і затискачам, які закріплюються на корпусі преса, створюється необхідний тиск, який притискає кришку до м'яса з зусиллям і завдяки притисканню м'ясо набуває форми преса. Прес форму поміщають на спеціальну коптильну раму та встановлюють у коптильно-варювальну камеру. Після чого відбувається варіння або копчення продукту. Процес варіння й копчення відбувається за індивідуальною програмою, що встановлюється технологом або оператором варильної камери. Після проходження всього процесу варіння й копчення коптильну раму витягують із коптильно-варильної камери. Достають продукт із прес-форми, після чого його передають в пакувальне відділення, а потім м'ясний делікатес потрапляє в магазин для реалізації.
Спектрум ГМБХ виготовляє прес форми для м'яса за індивідуальними запитами та розмірами. Купити мініпрес форму для м'яса можна в Києві в нас на складі.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип | Шинки |
Фасовка | Шматок |
Ґатунок | Вищий |
Вид за способом обробки | Варені |
- Ціна: від 2 950 ₴