Продавець Спектрум розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
9 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 15.07).

+380 (50) 162-09-42
+380 (98) 152-40-69
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
впередназад
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах, фото 3
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах, фото 4
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах, фото 5
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах, фото 6
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах, фото 7

Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах

від 3 000 ₴

  • В наявності
  • Код: 260525
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах
Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах
В наявності
від 3 000 ₴
+380981524069
  • +380 (50) 162-09-42
  • +380 (98) 152-40-69
+380981524069
  • +380 (50) 162-09-42
  • +380 (98) 152-40-69
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Прес-форма для приготування шинки в домашніх умовах — це спеціальне обладнання (форма) виготовлена з нержавіючої сталі, у яку вкладається м’ясна маса (фарш, шматки м’яса, спеції, сир, оливки та ін.). Потім форма закривається, притискається кришкою чи боковими стінками і продукт проходить термічну обробку (варіння, запікання або копчення), зберігаючи бажану геометричну форму шинку.

Основні елементи прес-форми для шинки:

Корпус форми це міцна металева основа з нержавіючої сталі, циліндричної або прямокутної форми.

Кришка являється (в нашому випадку) пресуючим елементом. Забезпечує ущільнення м’ясної маси під час варіння. Має пружинний механізм притискання.

Отвори для випуску пари  Запобігають надлишковому тиску в середині.

Фіксатори/замки з двох боків утримують форму в закритому стані під час термічної обробки.

Як використовується прес-форма:

Підготовка м’ясної маси: фарш або шматки м’яса зі спеціями.

Заповнення форми: масу щільно укладають у форму.

Притискання: встановлюється кришка із пружиною яка притискає м’ясну масу.

Термічна обробка: форма з шинкою вариться, запікається або коптиться (залежно від рецепта).

Охолодження: після варіння форму охолоджують.

Вийняття продукту: шинку виймають у вже сформованому вигляді.

Типові розміри :Довжина: 28 см Ширина 11 см Висота 11 см

Обʼєм (приблизно): 3 кг продукту

Матеріали:

Нержавіюча сталь AISI 304 — харчова, стійка до корозії.

Товщина стінок: 1.5-1 мм.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникСпектрум
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 3 000 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner