Водяний стерилізатор для ножів СПЕКТРУМ ВК — це пристрій для обробки ножів за допомогою гарячої води чи пари з метою знищення мікроорганізмів. Найчастіше використовується на харчових підприємствах, у закладах громадського харчування, м’ясопереробній промисловості, де дотримання санітарних норм є критично важливим.
Температура води зазвичай 82–90 °C.
Ніж занурюється у воду на 15хв. і більше.
Переваги: простота, надійність.
Недоліки: витрати електроенергії для нагріву води.
Стерилізація ножів і мусатів часто використовуються у великих м’ясокомбінатах.
Водяні стерилізатори для ножів стаціонарного типу (не переносні) ефективні, не потребують великого об’єму води.
Також використовуються разом з водяними стерилізаторами і стерилізатори для ножів комбіновані стерилізатори. Вони поєднують гарячу воду та дезінфекційні розчини. Застосовуються у випадках підвищених вимог до стерильності.
Конструкція водяного стерилізатора:
Прямокутна форма з підігрівом води з автоматичною підтримкою температури води.
Має термостат контролю температури. Кошик або тримач для ножів. Як опція може мати кришку (іноді герметична) для запобігання випаровуванню.
Якщо Вам потрібна модель або інструкція для виготовлення водяного стерилізатора для ножів, СПЕКТРУМ ВК можуть допомогти з кресленням або порадами. Зателефонуйте на номер (098)152-40-69 або (050)162-09-42 чи напишіть, для яких умов вам потрібен стерилізатор: домашня кухня, ресторан, цех тощо. Наші фахівці зможуть порадити який стерилізатор краще придбати для виконання Ваших задач.
Технічна інформація:
- Виготовлена з харчової нержавіючої, кислотостійкої сталі
- Товщина сталі 1,5мм.
- Температура стерилізації 90°С
- Підключення води ½
- Злив води ½
- Розміри: (ДхШхВ) 265х170х510 мм.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Спектрум |
Країна виробник | Україна |
Тип управління | Ручне |
Тип завантаження | Вертикальна |
Об'єм робочої камери | 0.02 куб. дм |
Завантажувальний об'єм камери | 0.02 куб. дм |
- Ціна: від 11 500 ₴