Для тонкого подрібнення м'яса та фаршу під час виробництва всіх різновидів ковбас, а також сосисок і сардельок.
Опис: настільне виготовлення корпус, кришка та чаша з неіржавкої сталі можливе обладнання термометром (опціон)
Технічна інформація:
займана площа — 700 х 480 мм
габарити машини — 815 х 590 х 500 мм
об'єм і габарити завантаження: D560 мм, висота 90 мм (13 л)
потужність — 2,8 кВт
приєднання — 400 В, 50 Гц, 3 фази
швидкість чаші — 12/24 об./хв.
швидкість ножів — 1400/2800 об./хв.
кількість ножів — 3 шт.
вага — ок. 110 кг
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Mado |
Інформація для замовлення
- Ціна: Ціну уточнюйте