Ножі для обвалки та забою (під замовлення)
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн
- Під замовлення
- +380 (67) 463-82-00
2505 (середній) | ||
10 см 13 см 15 см |
|
|
2515 (жесткий) | ||
13 см 15 см 17 см |
|
|
2535 (дуже гнучкий) | ||
13 см 15 см |
|
|
2605 | ||
15 см 18 см |
|
|
3005 | ||
13 см 16 см 18 см 21 см 24 см 30 см |
|
|
3105/3105 f (гнучкий) | ||
10 см 13/13f см 16/16f см 18 см 21 см |
f f f f |
|
3165 | ||
12 см 14 см 16 см 18 см |
||
2503 (середній) | ||
13 см 15 см |
||
2504 (середній) | ||
13 см 15 см |
|
|
2509 (середній) | ||
13 см 15 см |
|
|
2513 (жорсткий) | ||
13 см 15 см |
||
2514 (жорсткий) | ||
13 см 15 см |
||
2518 | ||
13 см 15 см |
||
2519 | ||
13 см 15 см |
|
|
2533 (дуже гнучкий) | ||
13 см 15 см |
||
2534 (дуже гнучкий) | ||
13 см 15 см |
|
|
2539 дуже гнучкий | ||
13 см 15 см |
|
|
2603 | ||
15 см | ||
3008 серія "BodyGuard" | ||
16 см 18 см 21 см |
||
3055/3055 f (гнучкий) | ||
18/18f см | |
|
3082 | ||
13 см 15 см |
||
3085 (жесткий) | ||
11 см 13 см 15 см 18 см 22 см 24 см |
|
|
3103 | ||
13 см | ||
3108 | ||
13 см | ||
3115 | ||
15 см | ||
3145 | ||
13 см 16 см |
|
|
3163 | ||
14 см 16 см |
||
3168 серія "BodyGuard" | ||
16 см | ||
3169 | ||
14 см 16 см |
||
3186 | ||
12 см | ||
3195 (гнучкий) | ||
13 см 15 см |
|
|
3196 (жесткий) | ||
13 см 15 см |
||
3215 (гнучкий) | ||
9 см 15 см |
||
3235 | ||
13 см 15 см |
Широкий асортимент ножів для обвалки та збою
Якість процесу та продуктивність оброблення багато в чому передбачає собівартість і якість готової продукції. Ножі для обвалювання м'яса є незамінним інструментом для оброблення, жування й обвалювання м'яса. Найчастіше на практиці ці ножі вважаються, по суті, практично індивідуальним інструментом. Є загальні параметри для всіх виробників, які мають строго дотримуватися.
Як правильно вибирати ножі для обвалки та збою?
Форма леза
Ножі для убояння худоби, також як і для обвалки та жилетки, мають геометрію, яка підбирається з огляду на тип операції оброблення. Від типу провідної операції оброблення залежить довжина леза. Наприклад, ножі для обвалювання мають довжину леза від 13 до 15 см, а здійснення жилки призначений ніж із диною леза від 23-30 см.
Матеріал леза
Сили, що докладаються до ручки ножа для збою худоби, можуть бути невеликими, водночас діючими по всій довжині різальної крайки можуть бути чималими. Така закономірність можлива завдяки відповідності вимог до матеріалів леза. У процесі роботи саме лезо постійно контактує з м'ясним соком, а під час стерилізації — з гарячою водою. Саме тому ніж для обвалювання м'яса провідні виробники виконують із високовуглецевих неіржавких сталей.
Матеріал і форма ручки
Потомляність працівника залежатиме від форми ручки ножа, що вплине на продуктивність. У ножа ручка має бути зручною та добре лежати в руці, забезпечуючи чітку фіксацію під час операцій. Від шорсткості поверхні залежатиме брак прослизання ручки. Ручка на кордоні з лезом має мати максимально безпечний виступ, який призначений для запобігання випадковому контакту рук із лезом.
Виконання процесу оброблення вимагає набагато більше часу під час роботи ручним немеханізованим інструментом, адже головний інструмент овальника — обвалювальний ніж. Саме тому потрібно дуже ретельно підходити до правильного вибору ножа, який допоможе підвищити продуктивність і якість операційного оброблення.
Ви можете купити ножі для обвалки та забою в Києві за ціною від 100 грн/шт. Для уточнення ціни на ножі та мусати телефонуйте телефонами, зазначеними в розділі Контакти
- Ціна: Ціну уточнюйте