7980 нож технолога | ||
11 см | ||
7981 з ножем технолога з вилкою, без кліпси | ||
11 см | ||
7981 csp ніж технолога з вилкою та кліпсою | ||
11 см | ||
7984 з ножем технолога з вилкою та кліпсою, повністю металевий | ||
11 см |
Ніж для технолога
На будь-якому заводі харчової промисловості є посада технолог. Це людина, яка контролює якість товару, що випускається заводом. І для точної та правильної оцінки технологи у своїй роботі використовує ніж технолога. З його допомогою, наприклад, можна провести дегустацію партії ковбаси або вибірково перевірити якість батонів. Одним словом, без цього професійного інструменту не може обійтися жоден технолог.
Чому найкращі ножі технолога саме в нас?
Як його виготовляють?
Лезо ножа виготовлене з хромомолібденової сталі. Для його загартування використовується технологія термооброблення у вакуумі. Процес попереднього заточування повністю автоматизований, а основне заточення здійснюється вручну. А така глянсова та гладка поверхня леза ножа технолога досягається завдяки поліруванню спеціальної машини. Довжина інструмента становить 11 см, а колір ручки ви можете вибирати. Сама ручка зроблена так, що її користувачеві буде зручно тримати ніж у руках, і він не ковзатиме. Також варто зауважити, що ножі технолога трохи відрізняються між собою. Це можуть бути інструменти з вилкою та кліпсою, з вилкою й без кліпси та повністю металеві. Вибір ножа може залежати тільки від специфіки роботи, що виконується ним, та від переваг покупця.
Ви можете купити ніж технолога в Києві за найкращою ціною. Для уточнення ціни на тримачі ножі для технологів телефонуйте телефонами, зазначеними в розділі Контакти
Основні | |
---|---|
Виробник | Giesser Messer |
Країна виробник | Німеччина |
Тип | Ніж кухарський |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Пластик |
Підходить для миття в посудомийній машині | Так |
- Ціна: Ціну уточнюйте
- Мінімальне замовлення: 100 шт.