Технічна інформація:
· Виготовлена з харчовий неіржавкої, кислотостійкої
· Максимальне навантаження 350кг.
· Толщина стали: (1,5-3 мм)
· Кількість полиць 3шт.
· Габарити коптильної рами: (Д х Ш х В) 1000x1000х2000 мм.
Рама коптильна призначена для копчення харчових продуктів на підприємствах з перероблення харчових продуктів. Наприклад, на м'ясокомбінатах візок використовують для копчення ковбас, м'яса, сосисок і сардельок. На молочному підприємстві візок для копчення використовують для приготування копченого сиру або сирного продукту. На рибному підприємстві коптильні рами використовуються для копчення риби. Така коптильна рама універсальна, вона має різницю тільки в кількості полиць або посадкових місць для шампурів або коптильних палиць. Конструкція рами дуже проста. Вона має шість коліс, чотири стійки та необхідну кількість полиць. Полиці мають спеціальні пази для встановлення коптильних палиць. Після заповнення продукцією коптильної рами її встановлюють у камери для копчення продуктів. Після приготування продукт знімається з рами, і вона вирушає в мийне відділення. Рами можна мити установками високого тиску за допомогою різних мийних засобів. Наше підприємство виготовляє рами для копчення за індивідуальними замовленнями та розмірами. Купити коптильну раму можна Києві на складі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувацькі характеристики | |
Тип коптильного обладнання | Універсальне |
- Ціна: Ціну уточнюйте