Технічна інформація:
- Матеріал: неіржавка сталь 1.4301
- Міцна, зварна конструкція
- Знімна дошка з поліетилену — 80 мм
- Габарити: 500х500х850 мм
Колода для рубання кісток складається з ніжок, що неіржавкі, та поліамідної дошки, яка лягає на спеціальну раму, розміщену на ніжках. Зварні шви на колоді для кісток відшліфовані та заповнювані, такі шви перешкоджають потраплянню бруду в зварні шви. На колоді для рубання кісток встановлені регульовані ніжки для вирівнювання на нерівній підлозі. Колода використовується на підприємствах з перероблення м'яса, у обвалових цехах або м'ясних магазинах. Стійкості колоді для кісток надає чотири ніжки. Дошка на колоді виготовлена з харчового пластику та може витримувати великі навантаження, навіть у разі удару сокирою. М'ясо з кісткою лягає на стільницю колоди та розрубається на необхідні частини. Також колода для рубання може використовуватися як стіл для обвалювання м'яса. Колода для м'яса в стандартному виготовленні має габарити 500х500х850, під замовлення можливе виготовлення колоди для розрубу кісток і м'яса за іншими індивідуальними розмірами. Колода для розрубки м'яса та кісток може встановлюватися безпосередньо біля робочого місця обвалювача. Неіржавка рама колоди виготовлена з профілю 40х40 і посилена перемичкою в нижній частині. Неіржавкий профіль і поліамідна стільниця відповідають усім санітарним нормам і вимогам гігієни на підприємстві з перероблення м'яса. На сьогодні багато переробників м'яса відмовляються від дерев'яних колод і дощок на користь гігієнічних колод для м'яса та кісток. Дошка поліамідна для колоди виготовлена з харчового пластику та сертифікована в Європі. Ніжки на колоді для кісток можуть регулюватися за висотою на п'ятдесят міліметрів. Купити колоду для кісток і м'яса можна зателефонувавши в компанію ТМ Спектрум ГМБХ. Ціна на колоді вказана на складі в Києві. Доставка колоди для кісток і м'яса в Україні можлива за допомогою перевізників.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: від 14 500 ₴