Продавець Спектрум розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
9 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (17.06).

+380 (50) 162-09-42
+380 (67) 463-82-00
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
Пресформа для шинки 285х146х250 (міні форма для шинки, прес для м'яса, фото 2

Пресформа для шинки 285х146х250 (міні форма для шинки, прес для м'яса

від 6 950 ₴

  • Під замовлення
  • Код: ПФ-5
clockВідправка з 06 липня 2024
Пресформа для шинки 285х146х250 (міні форма для шинки, прес для м'яса
Пресформа для шинки 285х146х250 (міні форма для шинки, прес для м'яса
Під замовлення
від 6 950 ₴
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Технічна информация:

§  Виготовлена з неіржавкої, кислотостійкої сталі

§  Товщина сталі: (1,5 мм)

§  Габарити форми:  (Д х Ш х В) 285x146х250/200 мм.

§  Габарити продукту: ((Д х Ш х В) 140 x 120 х 140/80 мм.

 

Основна інформація:

Прес для м'яса виготовлений із харчової неіржавкої сталі. Товщина неіржавкої сталі — 1,5 мм. Стінки перфоровані. Кришка преса для м'яса має спеціальні зачіпки та пружину.

Як виготовити шинку, пресоване м'ясо? Для цього необхідно придбати спеціальний прес для м'яса. Підготувати сировину, замаринувати шматки м'яса. Зняти кришку на пресі та укласти в ємність спеціальну харчову плівку. Після того як плівка рівномірно розкладена на не рівномірно викладають шматки м'яса. Після заповнення преса потрібно закрити кришку та з зусиллям притиснути м'ясо одночасно заскочити бічні клямки. Дати вистояти м'ясу під тиском не менш ніж одну годину. Потім спробувати ще трохи підтиснути м'ясо та зафіксувати засувки на бічних стінках. Після чого прес встановлюється в коптильну або варильну камеру. Після приготування необхідно послабити зачепи та дістати шинку з преса.

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
ТипШинки
ФасовкаШматок
ҐатунокВищий
Вид за способом обробкиВарено-копчені
Тип м'ясаСвинина, Яловичина, Баранина, Конина, Козлятина, Курятина, Качатина, Гусятина, Індичатина, Телятина
Складнержавейка птщевая
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 6 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner