Санпропускник двосторонній 12-04
Ціну уточнюйте
Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн
- Під замовлення
- Оптом і в роздріб
- Код: 12-04
- +380 (67) 463-82-00
Технічна інформація:
· Неіржавка кислотостійка сталь
· Габарити (ДхШхВ) 2200х1650х1500
· Довжина щіток, мм 1000;
· Живлення автоматики 24 Вт.
· Електроживлення, В/Гц 400/50;
· Потужність, кВт 1,5;
· Під'єднання води 3бар.
Санпропускник двосторонній для харчової промисловості виготовлений із неіржавкої сталі AISI 304. Товщина сталі від 1,5 до 4 мм. Санпропускник складається з двох зон:
1. Зона входу та дезінфекції: у передній частині санпропускника розташована спеціальна ванна для заливання дезінфікувального засобу, така ванна має два ступені. На першу заливається дезінфікувальний засіб, а друга слугує для стікання засобу з взуття назад у ванну. Після того як робочий ступив у ванну з засобом, йому необхідно встановити руки в спеціальні віконця, які розташовані у верхній частині санпропускника. Коли дві руки розміщені в дезінфікувальній камері санпропускника, відбувається дезінфекція рук. У камері розміщені спеціальні фото датчики та форсунки, які можуть розміщуватися у верхній і нижній частині камери. Після того як фото датчики побачать дві руки, вони подають сигнал на вмикання насоса, який так само починає прокачувати дезінфікувальний засіб до форсунок. Процес дезінфекції рук відбувається упродовж двох секунд. Після дезінфекції пензлів рук вимикається насос і подається сигнал на турнікет, який відкривається та дає змогу прохід у виробничу зону.
2. Зона виходу та чищення: у разі виходу з виробничої зони потрібно проходити також через санпропускник зі щітками. Щітки розташовані горизонтально, вони чистять підошви. Як опцію можна встановлювати як горизонтальні, так і вертикальні щітки. Під час виходу через санпропускник спрацьовує фото датчик, який дає сигнал на автоматику та запускає обертання щіток. Одночасно з увімкненням щіток вмикається й подавання води, яка розпорошується на ворс щіток санпропускника і в такий спосіб відбувається миття й дезінфекція взуття. На санпропускникі наприкінці зони миття взуття встановлений турнікет, який відкривається під час проходження робочого по всій площині щіток.
Санпропускники двосторонні сертифіковані, мають гігієнічний висновок і відповідають нормам ХАССП.
ISO 22000:2005 HACCP — це система керування безпекою харчових продуктів. Слово HACCP — абревіатура від англійського «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» — Hazard Analysis and Critical Control Points.
Впровадження НАССР на виробництво не може обійтися без правильної та грамотної організації санітарної пропускної зони на підприємство. Наші фахівці зможуть допомогти організувати та підібрати санітарне гігієнічне обладнання за нормами ХАССП.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Spektrum |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: Ціну уточнюйте