Продавець Cпектрум ГМБХ розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
10 відгуків
+380 (50) 162-09-42
+380 (67) 463-82-00
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
Санпропускник двосторонній 12-04, фото 2

Санпропускник двосторонній 12-04

Ціну уточнюйте

Мінімальна сума замовлення на сайті — 1 грн

  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 12-04
clockВідправка з 31 березня 2024
Санпропускник двосторонній 12-04
Санпропускник двосторонній 12-04
Під замовлення
Ціну уточнюйте
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00

Замовлення тільки за телефоном

повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Технічна інформація:

· Нержавіюча кислотоустойчивая сталь

· Габарити (ДхШхВ) 2200х1650х1500

· Довжина щіток, мм 1000;

· Харчування автоматики 24Вт.

· Електроживлення, В/Гц 400/50;

· Потужність, кВт 1,5;

· Підключення води 3бар.

 

Санпропускник двосторонній для харчової промисловості виготовлений з нержавіючої сталі AISI 304. Товщина сталі від 1,5 до 4 мм. Санпропускник складається з двох зон:

1. Зона входу та дезінфекції: в передній частині санпропускника розташована спеціальна ванна для заливки дезинфікуючого засобу, така ванна має два ступені. На першу заливається дезінфікуючий засіб, а друга служить для стікання кошти з взуття назад у ванну. Після того як робочий ступив у ванну із засобом йому необхідно встановити руки в спеціальні віконця які розташовані у верхній частині санпропускника. Коли дві руки розміщені в дезінфікуючої камері санпропускника, відбувається дезінфекція рук. В камері розміщені спеціальні фото датчики і форсунки, які можуть розташовуватися у верхній і нижній частині камери. Після того як фото датчики побачать дві руки вони подають сигнал на включення насоса який в свою чергу починає прокачувати дезінфікуючий засіб до форсунок. Процес дезінфекції рук відбувається протягом двох секунд. Після дезінфекції рук відключається насос і подається сигнал на турнікет, який відкривається і дозволяє прохід у виробничу зону.

 

2. Зона виходу і чищення: при виході з виробничої зони потрібно проходити через санпропускник з щітками. Щітки розташовані горизонтально, вони чистять підошви. Як опцію можна встановлювати як горизонтальні, так і вертикальні щітки. При виході через санпропускник спрацьовує фотодетектор, який дає сигнал на автоматику і запускає обертання щіток. Одночасно з включенням щіток включається і подача води, яка розпилюється на ворс щіток санпропускника і таким чином відбувається мийка і дезінфекція взуття. На санпропускнику в кінці зони миття взуття встановлено турнікет, який відкривається при проходженні робочого по всій площині щіток.

Санпропускники двосторонні сертифіковані, мають гігієнічний висновок і відповідають нормам ХАССП.

ISO 22000:2005 HACCP – це система управління безпекою харчових продуктів. Слово HACCP – абревіатура від англійського «Аналіз ризиків і критичні точки контролю» — Hazard Analysis and Critical Control Points.

Впровадження НАССР на виробництво не може обійтися без правильної і грамотної організації санітарної пропускної зони на підприємство. Наші фахівці зможуть допомогти організувати і підібрати санітарний гігієнічне обладнання за нормами ХАССП.

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникSpektrum
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner