Продавець Спектрум розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
9 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 16.10).

+380 (50) 162-09-42
+380 (67) 463-82-00
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
впередназад
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 3
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 4
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 5
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 6
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 7
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 8
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 9
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас), фото 10

Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас)

від 85 000 ₴

Показати оптові ціни
  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
clockВідправка з 14 листопада 2024
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас)
Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас)
Під замовлення
від 85 000 ₴
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Охолодження ковбас (встановка для запашнування ковбас)

 

Технічна информация:

§ Виготовлений із неіржавкої, кислотостійкої сталі

§ Товщина сталі: (1,5 мм)

§ Кількість візків: 2шт.

§ Габарити (Д х Ш х Г): 2400х1500х2400мм.

 

Основна інформація:

Встановлення для заочищення ковбас, охолодження для ковбас. Важливу роль у виробництві ковбаси займає правильне та швидке охолодження ковбасних виробів. Зовнішній вигляд ковбас залежить від того, як швидко та якісно остудити ковбасні та м'ясні вироби. Цілями охолодження ковбасних виробів після термооброблення є: зменшення втрат маси продуктів, запобігання розвитку мікрофлори, збереження товарного вигляду. Охолодження варених, лідирних ковбас, сосисок, сардельок у разі інтенсивного відведення теплоти від ковбасних батонів проводять безпосередньо після варіння. Охолоджувальним середовищем є повітря, вода або їхнє поєднання. Найдороготніше проводити послідовне охолодження ковбас водою розпиленої через спеціальні форсунки. Охолоджувальна установка для ковбас — це спеціальна рама, в якій розміщуються спеціальні форсунки для розпилення води на ковбасні вироби. Для інтенсивного охолодження ковбас використовують душові або форсувальні установки. Витрата води на одну раму приблизно 10 л/хв. Для інтенсивного охолодження ковбасних виробів поверхня продукту впродовж усього процесу необхідно підтримувати у вологому стані. Напилення вологи здійснюється через форсунки, які розміщені периметром коптильної рами. Інтенсивне розпилення води особливо важливе під час охолодження продукту в пучці (батони на рамі).  Чим дрібніше розпилення, тим краще волога розподіляється всередині пучка та рівномірніше осідає на всіх об'єктах. До того ж цей метод простий для застосування в промисловому виробництві. ВК Спектрум виготовляє пристрої для охолодження ковбас на одну, дві, три та чотири візка. На охолоджувальному встановленні для ковбас кожна рама охолоджується індивідуально за допомогою відкриття певного клапана. Купити установку для охолодження ковбас можна в Києві на складі ВК Спектрум. Встановлення для запашнування ковбас може обладнуватися автоматичним керуванням. Автоматичне керування для встановлення запашника ковбас містить і вимикає подавання води на форсунки. Завдяки автоматичному охолодженню ковбас відбувається швидке охолодження ковбасних виробів і чимала економія води. Ціна встановлення для охолодження ковбас залежить від комплектації.

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 85 000 ₴
  • Спосіб упаковки: Завпаковано в стрейч плівці в ролзібраному вигляді на піддоні.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner