Візок коптильна рама тип Z 6 полиць
Технічна інформація:
§ Виготовлена з неіржавкої, кислотостійкої сталі AISI 304
§ Максимальне навантаження 200-350 кг.
§ Товщина сталі: (1,5 мм)
§ Вага візка 45 кг.
§ Габарити: (Д х Ш х В) 1000x1000х2000 мм.
Коптильні візки типу Z-6 використовуються на підприємствах з перероблення харчових продуктів для копчення ковбас, копчення риби, копчення сиру. Рама коптильна має форму латинської літери Z, рама встановлена на поліамідні колеса діаметром 150 мм. Колеса для коптильних рам витримують великі навантаження й можуть встановлюватися в коптильні камери. Коптильний візок має кілька рядів полиць, у цьому разі шість штук. У полиці коптильної рами є спеціальні посадкові місця для коптильних палиць або шампурів. Кількість коптильних палиць теж може змінюватися від 10 до 18 шт., залежно від технологічного процесу. Рама коптильна заповнена продукцією, ковбасою, сиром або рибою перевозиться і встановлюється в спеціальну коптильну шафу. У якому відбувається копчення продукту, після копчення рама вивезеться з коптильної камери та встановлюється в холодильну камеру або встановлення для охолодження ковбас. Після охолодження ковбасних виробів коптильну раму перевозять у пакувальне відділення, де з неї знімається продукція. Після звільнення коптильної візка її необхідно помити. Рама для ковбас виготовлена з кислотостійкої неіржавкої сталі, її можна мити різними мийними засобами, установками високого тиску. Після миття рами переганяються в цех приготування й процес повторюється. Коптильні візки виготовлені з прямокутних профілів 40х40 завтовшки 1,5 мм. Полиці коптильної рами виготовлені з неіржавкої сталі завтовшки 3 мм. Тримачі коліс із 3 мм. Коптильна рама може перевозити готової продукції до 350 кг.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
- Ціна: від 12 500 ₴