Продавець Спектрум розвиває свій бізнес на Prom.ua 10 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
9 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 09:00 найближчого робочого дня (завтра, 24.06).

+380 (50) 162-09-42
+380 (67) 463-82-00
Оборудование и изделия из нержавеющей стали
впередназад
Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 2Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 3Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 4Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 5Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 6Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 7Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 8Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304), фото 9

Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304)

від 12 500 ₴

  • Під замовлення
  • Код: Z-6
clockВідправка з 07 липня 2024
Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304)
Візок коптильна рама тип Z-6 (AISI 304)
Під замовлення
від 12 500 ₴
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
+380 (50) 162-09-42
  • +380 (67) 463-82-00
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Візок коптильна рама тип Z 6 полиць

 

Технічна інформація:

§  Виготовлена з неіржавкої, кислотостійкої сталі AISI 304

§  Максимальне навантаження 200-350 кг.

§  Товщина сталі: (1,5 мм)

§  Вага візка 45 кг.

§  Габарити:  (Д х Ш х В) 1000x1000х2000 мм.

 

 Коптильні візки типу Z-6 використовуються на підприємствах з перероблення харчових продуктів для копчення ковбас, копчення риби, копчення сиру. Рама коптильна має форму латинської літери Z, рама встановлена на поліамідні колеса діаметром 150 мм. Колеса для коптильних рам витримують великі навантаження й можуть встановлюватися в коптильні камери. Коптильний візок має кілька рядів полиць, у цьому разі шість штук. У полиці коптильної рами є спеціальні посадкові місця для коптильних палиць або шампурів. Кількість коптильних палиць теж може змінюватися від 10 до 18 шт., залежно від технологічного процесу. Рама коптильна заповнена продукцією, ковбасою, сиром або рибою перевозиться і встановлюється в спеціальну коптильну шафу. У якому відбувається копчення продукту, після копчення рама вивезеться з коптильної камери та встановлюється в холодильну камеру або встановлення для охолодження ковбас. Після охолодження ковбасних виробів коптильну раму перевозять у пакувальне відділення, де з неї знімається продукція. Після звільнення коптильної візка її необхідно помити. Рама для ковбас виготовлена з кислотостійкої неіржавкої сталі, її можна мити різними мийними засобами, установками високого тиску. Після миття рами переганяються в цех приготування й процес повторюється. Коптильні візки виготовлені з прямокутних профілів 40х40 завтовшки 1,5 мм. Полиці коптильної рами виготовлені з неіржавкої сталі завтовшки 3 мм. Тримачі коліс із 3 мм. Коптильна рама може перевозити готової продукції до 350 кг. 

Характеристики
Основні атрибути
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Користувальницькі характеристики
МатеріалНержавіюча сталь
Інформація для замовлення
  • Ціна: від 12 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner